keskiviikko 14. lokakuuta 2015

"Mitä kakkaa sä teet mun ovella?!"

Älkää kysykö otsikosta. Katrin synttäreillä viime vuonna oli hauskaa. XD Pitää tässä värkätä tälläistä tylsää kuvapostausta, koska huomenna lähden mummolaan Pudasjärvelle, ja sieltäkään en voi tehdä postausta. Tää lyhyt postaus sisältää tämmöstä selittelyä, ja vanhempia kuten uudempiakin kuvia. Vaihdoin muuten Tomoen ripset! ^^ Nukkeunelmat on tällä hetkellä pilvissä, hirveä hinku saada toinen nukke jotta pääsisin tekemään söpöjä kuvia ja kuvatarinaa! :3 Haavemallini on siis Pullip Alice in Steampunk world, ja toinen haavemalli on Nana-chan. Steampunk Alicea tarvitsen paljon, kuvatarinan kannalta. Sen ulkonäkö sopii rooliin täydellisesti! Nana-chan olisi myös hyvä tyyppi kuvatarinaan. Laitan kyseisistä malleista kuvat alle :3
Alice in steampunk world


Nana-chan

 Siinä ne :3 Nyt niihin kuviin! ^^







Face-up <3






R.I.P serious-ilme, nyt ripset peittää noi näkyvät silmät ;__;
Tässä nää uudet ripset näkyy hyvin :3





Huh, olipa noita kuvia vähän ö__ö Osa noista kuvista oli myös Katrin kanssa otettuja.  :3 No, kerro toki kommenteissa mitä mieltä olet kuvista ja lempikuvasi jos sellainen oli! ^^' See ya next time, bye! 

hohoohoo varastin koneen Jennalta 8)))) T. Tomoe-chan

4 kommenttia:

  1. Moikka taas☺. Ihan sairaan hienoja kuvia (mulla on taas tämmönen perus kommentti) toi mekko näyttää ihanalta Tomoella.

    VastaaPoista
  2. Kiitti kommentista ja kehuista! ^^ Tomaattikin kiittää :3 Ja moimoi mursu ( ´ ▽ ` )ノ

    VastaaPoista
  3. HIHHULIHEI KAKKA ON KIVAA

    Joo mitäs :'D Mutta siis ÖÖÖÖH en osaa kommentoida mutta ripset on kiva asia palvon noita pitkiä ja tummia ihanuuksia iiiih
    Jokatapauksessa, Steampunk Alice on rakkaus ;__; se myös sopii hyvin Tomaatin kaa B))

    Shippaajat tulevat varo Jensku

    HIHHULIHEEEIIIPPA :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hohoo kiitos ja en tiiä pitkäskö mun nyt pelästyä vai mitä :'D Nohtota enhän mä ole varma saanko mä sitä unelmahaavenukkea edes mutta ostan sen sitten itse kai jos joskus mun huimat viiskymppiä alkaa kasvamaan 8)

      Poista